Edelleen helistinkortti innostaa; tein akvaariokortin. Selailin eilen tarrojani ja löysin paljonkin kivoja. Löysin tänään uuden haasteenkin Arty Girlz ja siellä oli aiheena "läpinäkyvyys" eli pitää käyttää jotain läpinäkyvää. Näinhän tuo akvaariokortti sopii sinne haasteeseen hyvin, varsinkin kun en ainakaan huomannut, että pitäisi olla jotain leimattua (ei muutakaan rajoitusta ollut, joskushan on tosi tarkkaan sanottu mitä kortissa pitää olla, jopa vain tietyn valmistajan leimakuvat käyvät. Tämähän on tietty ymmärrettävää, koska joskushan mainostaminen voi olla syynä blogin avaamiseen).

I'm still inspired by rattlecard and I maid one more; An aquarium card:) I also found today a new challenge blog; Arty Girlz. And Challenge 69 is "transparent" so my card fits there well. I was looking and at least I didn't find any limitations; In this card I used stickers and in some challenges you have to use something stamped.

 

 

Täytyy vielä kirjoittaa, että tämä korttihan ei ole yhtään "minun näköinen", mutta lapsethan tykkäävät yleensä kirkkaista väreistä (toisin kuin minä). Ja koska sen tein niin olkoon nyt täällä blogissakin.

Still have to write that this card isn't actually my style; but children usually like bright colours so...