Eilen lähdin jo aamusta askartelukirppikselle ja oli sinne löytänyt aika moni muukin;) Ostokset eivät paljoa painaneet; yksi leima, kaksi paperia ja nappeja, yht. 6,60€. Olimme sopineet tämän kertaisen "askartelupiirimme" tapaamisen meille ja heti kirppikseltä suuntasimme tänne meille. Saimme mukavaa ulkopuuhailuakin siinä sivussa (Heidin blogissa muutama kiva kuva) :) Ihan hyvä vähän kuntoilla välillä, tuli nimittäin SYÖTYÄ. Kiitos kaikille tuomisista! Lisäksi sain mm. munia, kahvia ja ihanan valkoisen tulppaanikimpun ja upean kortin Minnalta ja Maaretilta. Kiitos!! Hyvin olivat blogiani lukeneet kun tiesivät valkoisen tulppaanin mun lempikukakseni!

Meillä oli kuitenkin tällä kertaa oikein askarteluaiheinen haastekin; vaihdoimme kuoria, joissa oli kaikki tarpeet korttiin. Kaikkia kuoressa olleita ei tarvinut käyttää, mutta mitään omaa ei myöskään saannut lisätä. Tässä kaikki kortit; aika upeita, vai mitä?

Mirvan tehtävä olikin arvata kuka oli tehnyt minkäkin kortin (Mirva ehti tulla vasta kun kortit oli jo valmiit). Aika hankalaa, taisi olla helpompaa arvata kuka oli kuoren antaja;) Mirva muuten valitisi oman suosikkinsa ja Minna sai oikein palkinnonkin;)Tässä vielä minun korttini (jonka tein Heidin ihanista materiaaleista):

Mirvan kanssa katseltiin vielä Coco-elokuva, tykkäsin ja puolen yön aikaan vielä siirreltiin mun auto hiukan kovemmalle pohjalle:)

Kiitos teille kaikille  ( Minna, Minna, Triin, Maaret, Heidi ja Mirva. Timiä kovasti kaivattiin, mutta sitten seuraavalla kerralla nähdään!) niin mukavasta päivästä!