Pienellä porukkalla kokoonnuimme eilen Heidin kotona. Oli todella mukavaa ja aivan uskomatonta miten 6h voi mennä niin nopeasti ihanassa seurassa askarrellen ja syöden:) Kivoja yllätyksiäkin oli, jokainen oli tuonnut mukanaan askarteluaiheisen pikkujoululahjan ja minun paketista paljastui Fimo-massaa, kukkastanssi, nauhaa ja kukkia, kiitos Triin. Minna oli tuonnut vielä jokaiselle aivan uskomattoman kauniit kortit ja sisältä paljastui vielä jännitettävää; lotto jokaiselle! Tässä kuva Minnan kortista ja kuoresta (joku saattaa muistaa tämän Leimailutaivaan haasteesta):

Hyvin oli Minna valinnut jokaiselle sopivan kortin, minähän sain kerran lainata Minnan tätä samaa kukkaleimaa ja siitä syntyi silloin Minnan opastuksella myös punainen tausta. Nytkin sain lainata Minnan uutta leimaa ja tästä punaisesta kortista innostuneena siitä tuli tälläinen:

Eilen pääsin ekaa kertaa kokeilemaan Fimo-massoja. Maaret neuvoi meille ihan kädestä pitäen miten täsät massasta syntyy vaikka mitä ihania:

Kuvassa on myös Primo-massalla tehtyjä (nuo kullan/rusken sävyiset) ja nämä taidokkaat eivät valitettavasti ole minun aikaansaannoksia. Kuvassa myös muutamia kutistemuovista tehtyjä riipuksia.

Minulla oli kyllä kamera mukana, mutta sen verran heilahtaneita kuvia vain löytyy, että käykääpä katsomassa esim. Heidin ja Timin sivuilta kuvia meistä innokaista pikkujouluilijoista. Kiitos vielä Heidi, Timi, Maaret, Minna, Minna ja Triin!