Nyt näitä joulukortteja onneksi alkaa syntymäänkin, ainakin 1/päivä:) Eilen tein 3 aikalailla erityylistä korttia; tässä ensin kalvokortti:

Kalvokortteja saa nyt Purppurataivaasta myös neliökortteina. Näitä on niin hankala kuvata, tähän korttiin leimasin Inkadinkadon leimalla tuon poron (kiitos Mirvalle leiman lainasta:). Se on leimattu Color It:n hopealla ja päälle kirkasta koholakkaa. Sitten halusin kokeilla tähän korttiin "eisblumen spraytä" eli jääkukka spraytä. Se on tarkoitettu ikkunoihin, joihin se tekee tuollaisen kuuraisen pinnan.

Tässä kuva takakannesta, sisällä on kaksipuoleinen lila kartonki. Tällä jääkukka spraylla saa kivasti peittoon kartongin teippaukset, joten taakse ei tarvitse enää paperia.

Toisena korttina on tälläinen hempeä vintagemainen enkelikortti:

Tässä olen käyttänyt Graphic 45:n papereita ja niistä olen nuo enkelitkin leikannut (2 samaa enkelikuvaa ja niiden välistä kaksi nauhaa). Taustaan leimalin lisäksi Inkadinkadon leimalla kiehkuroita ja tuon tekstin ympäryksen.

 

Ja kolmantena korttina hyvinkin yksinkertainen kulta/valkoinen lumihiutalekortti:

Helmiäskorttipohjalle olen leimannut Color It:n kuparilla tekstin (+kirkas koholakka). Köynnösleima tehty samoin, keskustoissa mattakoholakkaa ja hilettä sekä osassa helmiä. Lumihiutaleen olen veivannyt Mirvan stanssilla, se on valkosta kartonkia ja "väritin" sen tuolla samalla kuparinvärisellä musteella ja päälle laitoin parikin kertaa koholakkaa.

Täytyy vielä erikseen kiittää Mirvaa! Hän toi nämä stanssit lainaan ja oikein meidän ovelle asti! Kannattaa nyt käydä Mirvan blogissa, siellä on 15 000 kävijäarvonta menossa:)