Hieman on ollut hiljaista valmiiden korttien kanssa, mutta olen silti jotain puuhaillut:) Nimittäin harjoitellut värityksiä; ostin Purppurataivaasta akvarellitusseja. Se onkin aika haastavaa; siis niillä värittäminen. Nyt huomaan miten tärkeää olisi hyvälaatuinen akvarellipaperi, ostin isomman paketin akvarellipaperia (Sinellistä) ja en ole siihen yhtään tyytyväinen. Paperi on likaisen väristä ja muutenkin jotenkin karheaa.

Sitten olen harjoitellut chalksien kanssa; ne on minusta ihanat! Maiju oli laittanut minulle aiemmin kommentissa neuvon, että kokeilisin värittää niillä vesisäiliökynän kanssa (kiitos Maiju!!). Ja sehän onnistuikin, ja mikä tärkeintä näin saa ihanan pehmeän lopputuloksen (kuten tykkään, eli ei niin kirkkaita vaan utusia sävyjä).

Tässä yksi valmis korttikin; tämä leima on hieman hankala, koska siinä on tuo kuva uurrettu, eli muste tulee kaikkialle muualle ja kuva jää pakolla vähän haalistuneeksi. No, yritin jatkaa haalistunutta teemaa ja väritin lehden juuri chalkseilla ja siveltimellä.

Tästä samasta leimasta tein kutistemuovilla koruja ja yhden kiinnitin tuohon koristeeksi: