Minilomalta on kotiuduttu, kivaa oli, mutta myös kiva olla kotona. Münchenissä olimme shoppailemassa ja kävimme myös Salzburgissa. Muistin etukäteen muutaman askartelukaupan (yllätys, niihin oli pakko päästä) Münchenistä; kiertelin ne, mutta hinnat olivat korkeammat kuin Suomessa (eikä niissä ollut mitään uutta ja erikoista). Lauantaina kun koko päivä oli jo shoppailtu "oikaistiin" autolle uuden ostarin läpi (Mathäser Kinos am Stachus) ja siellä olikin ihana askartelukauppa (jalat siis ihan poikki ja kamala pissahätä;). Idee. Hinnat myös täysin Suomen luokkaa, mutta kattavasti paljon askartelujuttuja. Leimoja ei kuitenkaan kovin paljoa...

Tässä reissun askarteluostoksia (nauhat unohdin kuvata, löysin muutamia 20m/3€)

Tuossa edessä oikealla on kivoja muovikukkia, samoja kuin tulee Petaloonin kukkien keskustoiksi.

Oikealla edessä on metalliavaimia ja niihin lukkoja. Takana puisia perhosia ja kukkia. Ja muovipurkissa on muovisia "puolihelmiä".

 

I'm back from shopping trip to München. Have to say that everything( I mean all "crafts") is there as expensive as in Finland. Saturday after shopping all day I accidentally found nice shop (Idee. Mathäser Kinos am Stachus) and did find something to shop:)